Maandag, Maandag, 15 april, vanaf 20.15 uur
Editie 19: ‘Design for Emptiness’

Editie 19: ‘Design for Emptiness’

Maandag 15 april a.s. stond hét debatpodium voor creatief – en regulier MKB in het teken van de leegstandsdiscussie. En om niet te verzanden in oeverloos geleuter pakten we de boel concreet op in de vorm van een World Café…

Een World Café is een ideale methode om samen naar een gedragen inzicht of oplossing te zoeken voor een gezamenlijke uitdaging of beoogde verandering. Het resultaat van een World Café is naast het bereiken van de doelstellingen ook vaak een grote helderheid voor alle deelnemers en committent bij verder te werken op de ingeslagen weg. Daarnaast worden er tijdens een bijeenkomst positieve en opbouwende relaties gelegd tussen de deelnemers.

Dit World Café stond onder bezielende leiding van niemand minder dan Leo Crombach (Lijnspel). Vertrouwde gasten waren er in de personen van King_Mobe en Harrie Sevriens…

Voor meer informatie, check:
www.cultuurbrouwerij.nl
www.nieuwenor.nl
www.designforemptiness.nl
www.betawerk.nl
www.lijnspel.nl

Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter