Maandag, 5 november 2012, vanaf 20.15 uur
Editie 16: Cultuubrouwerij ft. ‘Verbinding’

Editie 16: Cultuubrouwerij ft. ‘Verbinding’

Er broeit wat in Parkstad! En als we de slogans mogen geloven, dan ‘Bloeit’ – ‘Borrelt’ of ‘Bruist’ het  zelfs.  Wie een beetje is ingevoerd in onze prachtige regio, weet dat dat ook zo is. Onder aanvoering van een aantal lokale entrepreneurs, enkele ijverige Parkstad gemeenten én een ambitieuze stadsregio vliegen je de projecten zowat om de oren. De Cultuurbrouwerij bracht op 5 november een aantal van die inspirerende projecten samen rondom de centrale vraagstelling; ‘Waar zit de verbinding?’…

Dat deden we, onder leiding van Karin Hillebrand, o.m. met Peter Bertholet, (Parkstad Limburg), initiator van de IBA, Rob Vermeulen (Vermeulen Brand Design), inspirator van de realisatie van een dependance van het REDDOT museum in Kerkrade en Joep Hermens (Buro 12), aanjager van een project rondom de invulling van tijdelijk beschikbare ruimte…

Muziek was er van het spiksplinternieuwe Heerlense SCUMBAG! dat op zaterdag 10 november haar cd komt voorstellen in poppodium NIEUWE NOR maar tijdens de Cultuurbrouwerij alvast een ‘akoestisch’ voorproefje geeft. King_Mobe onze onvolprezen ridder van het vintage vinyl, deed zoals altijd de pauze-muziek. Huisfilosoof Frans Gereadts was van de partij en vatte samen en tot slot hadden we de, eveneens spiksplinternieuwe, Heerlense stadsdichter; Amber-Helena Reisig…

Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter