Maandag, 9 september 2012, vanaf 20.15 uur
Editie 15: Urban Farming, Duurzaamheid & Limburg

Editie 15: Urban Farming, Duurzaamheid & Limburg

Gulpener Cultuurbrouwerij ft. ‘Urban Farming, Duurzaamheid & Limburg 2025’
Voor de allereerste editie van het seizoen ’12/’13 van de Gulpener Cultuurbrouwerij was de plaats van handeling nu eens niet het immer knusse café van poppodium NIEUWE NOR, maar de hippe hopakkers van Reijmerstok. We waren te gast op de Gulpener Hopfeesten en trappen een nieuw seizoen Cultuurbrouwerijen af met een wel heel passend thema; Urban Farming, Duurzaamheid tegen de achtergrond van Limburg in 2025…

Te gast waren directeur/oprichter van de Stg. Social Beta en curator van het i_beta Event Egid van Houtem, Bart Dekker van het Maastrichtse stadslandbouw project het ‘Landhuis’ en wethouder van de gemeente Heerlen Riet de Wit.

Speciale – en muzikale verassingen waren er in de personen van de Limburgse rapper Bizzl (die overigens verleden jaar nog een track opnam met de onlangs overleden Limburgse troubadour Sjef Diederen, check www.limburgeringscursus.nl voor meer info) en natuurlijk onze onvolprezen redder in bange dagen en ridder van het onvervalst vinyl, King_Mobe. Uw gastvrouw was Karin Hillebrand, het laatste woord was zoals gebruikelijk aan onze huisfilosoof Frans Geraedts

Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter