Maandag, 14 mei 2012, vanaf 20.15 uur
Editie 14: Heerlen Breit & the BandCompany

Editie 14: Heerlen Breit & the BandCompany

Wat breit er in creatief cultureel Limburg? De Cultuurbrouwerij is synoniem voor debat, discussie, informatie, netwerken en entertainment en staat elke maand in het teken van een ander centraal thema. Deze editie breien we een korte maar samenhangende Cultuurbrouwerij vol muzikale bedrijvigheid aan elkaar met naald en draad.

In eerste instantie lijkt er misschien niet direct samenhang te zitten tussen de twee hoofdonderwerpen van deze Cultuurbrouwerij:¬†’Heerlen Breit!’ en ‘Band¬†Company’. Beide initiatieven brengen echter, op hun eigen manier, mensen samen.¬†Heerlen¬†Breit! vult letterlijk¬†de¬†kale vlakte van¬†het Schouwburgplein. M√©t alle Heerlenaren¬†breien¬†zij een groot tapijt over¬†het plein.¬†Niet praten maar doen dus! Diezelfde bedrijvigheid zit ook in¬†Band¬†Company, een nieuw initiatief¬†dat competitieve bedrijfsbands op 8 juni¬†laat samenkomen in poppodium NIEUWE¬†NOR.¬†Frank Bemelmans, directeur van Geonius Groep BV, √©n bandlid van de¬†‘Geonius¬†Band’ geeft m√©t zijn band een voorproefje.

De Cultuurbrouwerij wordt aan elkaar gedraaid door King Mobe en aan elkaar gepraat door Karin Hillebrand. Het laatste woord is aan Frans Geraedts. Plaats van handeling is zoals altijd het café van poppodium NIEUWE NOR te Heerlen. Entree is gratis! We starten om 20.15. u.

Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter