Maandag, 19 december 2011, vanaf 20.15 uur
Hartverscheurend maar voor eeuwig…

Hartverscheurend maar voor eeuwig…

De Cultuurbrouwerij staat a.s. maandag 19 december in het teken van ’t Loon. We starten even na achten met de exclusieve preview van de eerste 9 minuten van de TimeLapse van de sloop van ’t Loon, gemaakt door fotograaf Luc Lodder.

De ondertitel van deze editie, ‘hartverscheurend, maar voor eeuwig verbindend’, is een verwijzing naar de toekomst. Daar wordt maandag dan ook op vooruit geblikt door architect Nicole Maurer en kunstenaar Michel Huisman. Wat vinden zij: moet ’t Loon plat of juist herbouwd?

Met MKB voorzitter Hans Wolting en filosoof Frans Geraedts gaan we in op de impact van de gebeurtenissen op de ondernemers van ’t Loon. Burgemeester Paul Depla probeert in zijn drukke programma ook nog een bezoekje aan #CultB in te lassen. Presentatie: Karin Hillebrand.

De opzet van de Cultuurbrouwerij is een ietsje aangepast. Trouwe gasten zijn er desondanks in de personen van King Mobe die de boel muzikaal lardeert en stadsdichter Harrie Sevriens die definitief,  dus voor het laatst, het ‘laatste woord’ heeft. Nieuw is de maandelijks wisselende ‘twitter-redacteur’. De aanstaande editie is dat @MaartenvanWesel. Maarten vat tweets samen en schotelt voor uit hetgeen er via #CultB langskomt.

Live muziek, tot slot, komt van singer/songwriter Maartje Kleijnen uit Kerkrade en wordt gepresenteerd met dank aan Kunstbende Limburg.

Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter