Maandag, 3 oktober 2011, vanaf 20.15 uur
Het gebruik van tijdelijke ruimte, DNA trekt

Het gebruik van tijdelijke ruimte, DNA trekt

Ben er bij maandag in de Cultuurbrouwerij want je mist anders een historisch moment. We omarmen in de 1e editie na de zomer een nieuw fenomeen: creatief omgaan met tijdelijk beschikbare ruimtes. Nu maandag 3 oktober om 20:00 uur draagt creatief cultureel ondernemend Heerlen in het caf├ę van poppodium NIEUWE NOR het ambtelijk dossier-woord ÔÇśkr!mpÔÇÖ feestelijk ten grave. Kom langs voor die allerlaatste groet. Want: slim gebruik maken van tijdelijk beschikbare ruimte, dat is d├Ę ambitie die we in Parkstad Limburg voortaan creatief omhelzen. Daar zwengelen we onze Cultuurbrouwerijidee├źnmachine vanaf dan eveneens mee aan. En dat laten onze creatieve gasten aanstaande maandagavond zien ook. Iedereen is van harte welkom (gratis entree).

We belichten twee primeurs! Binnenkort opent namelijk een wel heel speciale winkel in d├Ę winkelstad van Zuid-Limburg. Een shop waar jij en wij, ieder moment van de dag, kunnen binnenlopen om ons Heerlens DNA af te staan. E├ęn van Parkstads meest creatieve geesten duidt de idee├źnwinkelformule, architect Erol ├ľztan. Mede-initiatiefnemer van de Stichting Heerlens DNA.

George Jacobs, senior lecturer bij de HsZuyd (ge├»nteresseerd in citymarketing en sustainable tourism), stelt het project Heerlen Trekt (met zijn studenten) voor. Een onderzoek dat de creatiefste woonwensidee├źn van de Parkstedelijke jongeren in een vlindernetje vangt! Kom dus maar op met die creatieve impulsen, voor al die tijdelijk beschikbare ruimtes. Jouw input is zwaar gewenst!
Like ff deze Facebook-pagina http://ow.ly/6FZvc !

Soit, aanstaande maandagavond is k**** dus eindelijk TABOE. Muzikaal wordt dat door een live onderstreept door een mystery guest. Vertrouwde klanken, die komen van DJ King Mobe, stadsdichter Harrie Sevriens en sprankelende discussies onder leiding van Kris Nemeth. Nieuw in #CultB zijn de wel heel opmerkelijke culturele tips van Math ~dwarsligger~ Verberkt. En zoals gezegd Erol en George serveren we als hoofdgerecht.

Genoeg ingredi├źnten dachten wij zo, om weer eens ouderwets lekker met elkaar van gedachten te wisselen. Vind je niet?! Graag tot maandagavond dan. Iedereen is welkom!

Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter