Maandag, 20 juni 2011, vanaf 20.15 uur
De Culturele Lente

De Culturele Lente

De allerlaatste dag vóór de zomer 2011, nemen wij met jou ‘de Culturele Lente’ in de Cultuurbrouwerij onder de loupe. En wel van alle kanten! Doe mee nu maandagavond 20 juni vanaf 20:15 uur in het café van poppodium NIEUWE NOR aan de Pancratiusstraat 30 in Heerlen. En, laat ook jouw stem en visie horen! De laatste cultuurbrouwerij vóór de zomerstop belooft spektakel.

Hardop denken doen we o.m. met Harrie Reumkens (artistiek leider WMC). KunstencentrumSigne-inspirator/motor Toon Hezemans (pseudoniem Tejo Haas) denkt evenzo mee! Samen met hen stellen we een cultureel herbarium samen van Parkstad Limburg, en Heerlen in het bijzonder. Bekijken wij dus vanuit diverse invalshoeken wat er allemaal zo weelderig bloeit en groeit in onze contreien, en we rennen met netjes achter de kleurrijkste vlinders aan. We kijken eveneens naar die prachtige  VIA2018-regenboog en de gouden (subsidie-)potten. Ja, we bezien ook de tempels en proeven van de lekkerste subculturen. En in dat cultureel-hoog en -laag spervuur van ideeën, en onder de prikkelende leiding van #CultB front ladies Karin Hillebrand en gespreksleidster a.i., Heerlens intendant Esther Gottschalk, komen we met jou tot een eerste schets van de contouren.

Dus, leg de Culturele Lente mee vast op de nu zo gevoelige plaat. Zeker in deze tijd van schrappen en opstaan, een belangrijke exercitie. De Culturele Lente in Heerlen, jij en wij allemaal, kijkt naar de creatieve economie en diens culturele motor in Zuid-Limburg. Visioneer je mee?

Iedereen is welkom. Sterker nog, participatie gewenst! Via het Internet en twitter (gebruik #CultB) ook. Voor verrassingen is gezorgd. Uiteraard zijn de side-kicks Cynthia Smeets, Harrie Sevriens (dit keer ook LIVE!) en King Mobe weer van de partij. Graag dus tot maandag 20:15 uur in het café van poppodium NIEUWE NOR in Heerlen.

Documenten:

Nog geen bestanden beschikbaar
Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter