Maandag, 9 mei 2011, vanaf 20.15 uur
I_beta/event 2011 #Heerlen

I_beta/event 2011 #Heerlen

Cultuurbrouwerij richt het spotlight op i_beta/event 2011 #Heerlen Iedereen is welkom, en mag van zich laten horen. Het naderende, 3e i_beta/event staat centraal!

Borrel mee! Creatief, welteverstaan. Nu maandag 9 mei vanaf 20:00 uur zijn er volop discussieonderwerpen in de 7e editie van de Cultuurbrouwerij (caf√© Poppodium NIEUWE NOR, Pancratiusstraat 30, 6411 KC Heerlen). Voor creatieve doeners en denkers, ge√Įnteresseerden: gratis toegang!

Volgende week donderdag 12 en vrijdag 13 mei 2011 is het i_beta/event. Een ware e-happening in Heerlen. Op tal van (sommige voorheen-leegstaande) plekken is van alles te doen. In de Cultuurbrouwerij blikken we daarom, en uiteraard graag: vooruit! Wat gaat er allemaal tijdens i_beta/event 2011 gebeuren? Kom voorproeven in de Cultuurbrouwerij.

Onder leiding van discussieleidster Karin Hillebrand (tegenwoordig EuMediaNet) maken we in straffe draf een virtuele stadswandeling langs tal van borrelende bronnen die Heerlen volgende week van nieuwe levensaderen voorzien. Zij ontvangt zo SocialBeta directeur Egid van Houtem en graaft naar zijn i_beta/event-ambities, en méér. Karin voelt daarnaast ook mede-event-curator Maurice Hermans aan de tand, over de kansen die leegstand biedt voor design, het nieuwe werken en de Heerlense e-cultuur.

Een creatief dameskransje wordt het wellicht, als de discussieleidster met ontwerpster Patricia Yasmine Graf en webshophoudster Eva-Katrien Schröder, de Turbo 3000 Design Supermarket verkent. Hoe voelt om als designsters over grenzen heen samen te werken en of het Internet daarbij muren slecht, komt daarbij ook aan bod. Rijnlands-denken-ambassadeur Leo Crombach en de João Evangelista (curator van de Betacity Detroit Conference) potloodschetsen in de Cultuurbrouwerij contouren in het creatieve denken. Zij slaan, niet alleen bruggen over de Rijn, ook langs Heerlen tot in Detroit. Denken en werken, worden nieuw bekeken. Leren van elkaar.

King Mobe uit zich in vinyl en uiteraard regent het culturele tips van Cynthia Smeets. Het slotwoord is, zoals ook toen doen gebruikelijk, aan Heerlens stadsdichter Harrie Sevriens.

N.B. Twitter mee: gebruik #CultB. Verhinderd? De live stream is vanaf een uur of acht aanstaande maandagavond te volgen, via http://www.CultuurBrouwerij.nl

Documenten:

Nog geen documenten beschikbaar
Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter