Maandag, 11 april 2010, vanaf 20.15 uur
Grens overschrijdende samenwerking..

Grens overschrijdende samenwerking..

‘Grens overschrijdende samenwerking’ vanzelfsprekend of noodzakelijk?
Maandagavond 11 april 2011 gaan we over de grens kijken, en van daar uit, weer terug. Een nieuwe editie van de cultuurbrouwerij in Heerlen. Komt er wel een dialoog? Hoe zit dat met die samenwerking aan weerszijden van de voormalige Siegfriedlinie? Komen we daar met onze creatieve denktanks wel overeen? Of, scheidt ons nog steeds die Berlijnse muur?

De cultuurbrouwerij slaat een eerste bridge. Zet creatieve bruggenbouwers in het spotlight, prikkelt ze en zwengelt via hen de discussie stevig aan, om kruisbestuivingen op gang te brengen! Dat zou mooi zijn. blackjack .

Onder leiding van Egid van Houtem staat een heus battalion aan creatieve kanonnen klaar. Te gast zijn namelijk in de NIEUWE NOR: Mark Feron (AGS Architecten & Planners), Johannes Tomm (Stadt Aachen & GründerZentrum Kulturwirtschaft), Fabian & Patricia (Designmetropole Aachen) en Bart Temme (Cuttin’ Class).

Er komen heel wat visies samen dus! Tel daarbij op dat Kai Hennes (uit het naburige NRW) de live-muziek verzorgt; het wordt dus een top-NL-D-discussie-avond! Uiteraard zijn King Mobe en onze cultuurconsulente Cynthia Smeets er. Het slotwoord is – zoals altijd – aan Heerlen’s enige echte stadsdichter: Harrie Sevriens.

Documenten:

Nog geen documenten beschikbaar
Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter