Maandag, 14 maart 2011, vanaf 20.15 uur
Co-creatie en open innovatie

Co-creatie en open innovatie

De publieke sector bijvoorbeeld doet (te) weinig aan co-creatie en open innovatie. Out-of-the-box-denker Bart Pastoor laat zien hoe het wel kan. De creatieve industrie daagt hij uit, te helpen: NU!

ICT biedt immers enorme groeikansen! Dat geldt zowel voor het efficiënter inrichten van jouw eigen business als voor het vergroten van jouw markten. Co-creatie is het vroegtijdig betrekken van klanten, toeleveranciers en afnemers, met als uitgangspunt de ideeën van die afnemers, bij bijvoorbeeld productontwikkeling. Daarmee vergroten bedrijven en organisaties hun kans op succes. Samen, open, innoveren levert zoveel méér op. Social networks bieden legio kansen, maar of de gemeente die oppakt?!

Onze gastsprekers vertegenwoordigen twee prima marktpartijen. De publieke sector kent inspirerende voorbeelden, doch doet daar (vooralsnog) weinig mee, vindt Bart Pastoor. In het dagelijks leven verkeersveiligheidsnetworker pur sang, innoveert bij het ROVL. Hij is allergisch voor bureaucratie. Blogt, verbaast en vooral: verbindt. Hij laat zien, hoe het wel kan. Heerlen’s loco-burgemeester, en tevens wethouder van economie, werk en onderwijs, mevrouw Riet de Wit reageert! Iedereen is welkom.

Onder leiding van Kris Németh (L1) debatteren Riet de Wit en Bart Pastoor over co-creatie en open innovatie. Dat voorspelt dus wederom vuurwerk in de CultuurBrouwerij. Uiteraard zijn reguliere side-kicks Harrie Sevriens en King Mobe aanwezig, voor sprankelende poëtische, muzikale en culturele ingrediënten.

Discussieer maandagavond mee! Gebruik de twitter-hashtag: #CultB.
Kom 14 maart 2011 om 20:00 uur naar het café van poppodium NIEUWE NOR (Pancratiusstraat 30, 6411 KC Heerlen).

Laat dáár jouw ideeën horen (gratis entree). Volg óók www.twitter.com/CultBrouwerij. Ben je verhinderd, check dan vanaf 20:00 uur de live-stream: www.CultuurBrouwerij.nl.

Documenten:

Nog geen documenten beschikbaar
Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter