Maandag, 21 februari 2011, vanaf 20.15 uur
Slimmerkunde

Slimmerkunde

Slimmer leven, wie wil dat niet?
Slimmer leren leven. Het hippe, nieuwe vak Slimmerkunde, biedt antwoord op de vraag: Hoe kun je met behulp van ICT jouw leven zo inrichten, dat je 1. en veel werk verzet, en 2. Jouw doelen bereikt en, 3. zodat je ook nog genoeg tijd over houdt om andere leuke dingen te doen? Dat wil iedereen weten, toch?! Kids lopen er mee weg. Kunnen wij ook wat van hen – en hun slimmerkundedocenten, leren? Nou, reken maar!

Onze gastsprekers duiden jou de weg: Tjeu Seeverens (Charlemagne College, SVO|PL), Theo Wismans (Eijkhagencollege, Gelukskunde) en Egid van Houtem (SocialBeta, ZachteG TV). Zij vertellen, hoe jij de ‘slimmerkunde’-weg vindt in het rijke geschakeerde bos van de nieuwe media.
Een bijzonder fris, en jong, en live, en muzikaal geluid komt van Martina Lugic (gitaar, zang).

Maandag 21 februari staan al deze wegwijzers voor jou dus opgesteld; zoals altijd vanaf 20:00 uur (gratis) in het café van poppodium NIEUWE NOR aan de Pancratiusstraat 30 in Heerlen.

Laat ook van jou horen in de Cultuurbrouwerij maandag. Twitter vrolijk mee en gebruik de hashtag: #CultB. Ok?!

Kris Nemeth (L1) geeft richting aan de discussie. Onze reguliere creatieve sjamanen Sjon Mobers (KingMobe), Theo Ploeg (popjunkie) en uiteraard onze onlangs verjaarde Harrie Sevriens (stadsdichter) zorgen voor extra leerzame dimensies.

Documenten:

Nog geen documenten beschikbaar
Deel deze pagina met je vrienden:

  • Digg
  • del.icio.us
  • Facebook
  • eKudos
  • email
  • Hyves
  • Twitter